Česta pitanja

Info o kupovini

Prije ste imali drukčiji shop, kako sad naručiti?

Ne bojte se, sve je vrlo jednostavno. Kupovina se vrši dodavanjem željenog proizvoda u Košaricu, te popunjavanjem formulara s podacima na stranici “Blagajna”. Nakon što kreirate narudžbu dobit ćete automatski generiran mail potvrde Vaše narudžbe. Ostaje Vam samo da čekate svoj paketić eko proizvoda. 🙂

Moram li imati račun kako bih naručio vaše proizvode?

Nije potrebno otvoriti račun kako bi obavili kupovinu u našem web dućanu. Ipak, preporučamo da pri Vašoj prvoj narudžbi otvorite račun na stranici blagajne klikom na polje “Otvoriti račun?”, jer ćete tako moći primati naše posebne ponude i kupone rezervirane samo za registrirane kupce.

Šaljete li proizvode izvan Hrvatske?

Za sad proizvode šaljemo isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. U bliskoj budućnosti vrlo je moguće da ćemo početi primati narudžbe i za područje Europske Unije.

Koji načini dostave su mogući?

Sve pošiljke šaljemo isključivo kurirskom službom Overseas Express. U rijetkim slučajevima za područja u koja Overseas Express ne dostavlja (najčešće udaljeni otoci) pošiljke šaljemo poštanskom službom HP Express. Ponekad je moguća i osobna dostava na području grada Zagreba ili bližoj okolici našeg imanja (gradovi Garešnica i Kutina), pa nas u tom slučaju slobodno kontaktirajte za dogovor.

Kad ću dobiti svoj paket?

Pošiljku šaljemo u roku od jednog do dva radna dana, s vremenom dostave unutar jednog do dva radna dana od trenutka otpreme, ovisno o voznom redu dostavne službe. U iznimnim situacijama slanje može biti odgođeno za nekoliko dana, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem emaila ili telefona. U pravilu paket stiže u roku 2-3 dana od trenutka Vaše narudžbe.

Info o plaćanju

Trebam li poslati potvrdu o izvršenom plaćanju?

Nije potrebno slati potvrdu o plaćanju, Vašu pošiljku šaljemo najkasnije drugi dan nakon evidentirane uplate.

Je li online kupovina sigurna?

Stranice OPG Medić koriste SSL kriptografski protokol kojim se kriptiraju sve informacije koje vaš Internet preglednik šalje našem poslužitelju i obrnuto. Znat ćete da komunicirate preko SSL-a ako web adresa stranice na kojoj unosite podatke počinje sa http:// i negdje u prozoru vašeg preglednika nalazi se znak ključa ili lokota. Kriptiranjem sadržaja, bilo koja treća strana koja može presresti tok podataka ne može ih dešifrirati i Vaši podaci su potpuno sigurni.

Dostava i povrat

Pošiljka kasni / shop ne radi / poslali ste krivi proizvod… Kome da se javim?

Samo bez panike, kontaktirajte nas putem telefona ili emaila i objasnite situaciju, bit ćemo Vam na raspolaganju za bilo kakav problem.

Otvorio/la sam pekmez i pokvaren je! 🙁 Što da radim?

Nemojte se ljutiti na nas, događa se 🙂 Budući da ne koristimo konzervanse u preradi naših proizvoda, u rijetkim slučajevima se dogodi da teglica prilikom proizvodnje nije dobro zatvorena ili slično. Potrebno je samo nam se javite i ispravit ćemo grešku što je brže moguće i poslati Vam zamjenski proizvod o našem trošku.

Mogu li promijeniti ili otkazati narudžbu?

Vašu narudžbu možete promijeniti ili otkazati isključivo prije nego što je pošiljka već poslana tako što nas kontaktirate na telefon ili email i navedete broj narudžbe i promjenu. 

Kako mogu pratiti svoju pošiljku?

Vašu pošiljku možete pratiti na stranicama službe Overseas Express tako što unesete broj za praćenje pošiljke. Link za praćenje pošiljke ćemo Vam poslati u mailu potvrde slanja Vaše pošiljke.