Načini plaćanja i dostava

Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem najjednostavnija je vrsta plaćanja, a odvija se tako da platite Vašu narudžbu u gotovini dostavljaču pri preuzimanju pošiljke. Točan ukupan iznos koji plaćate dostavljaču naveden je u potvrdnom emailu Vaše narudžbe.

Plaćanje karticama (jednokratno)

Kartično plaćanje trenutačno nije moguće. Radimo na tome da omogućimo i ovaj način plaćanja uskoro.

Plaćanje PayPal-om

Plaćanje putem internet servisa PayPal trenutačno nije moguće. Radimo na tome da omogućimo i ovaj način plaćanja uskoro.

Plaćanje uplatom na račun

Plaćanje uplatom na račun se može, po ponudi iz elektronskog formulara, odviti na sljedeće načine:

1. Uplatom u pošti, banci ili FINA-i
2. Internet bankarstvom

Nakon zaprimljene uplate vašu pošiljku šaljemo na adresu navedenu u narudžbi.

Podaci za uplatu:

OPG Medić Dragutin
Veliko Vukovje 127
43282 Veliko Vukovje, Hrvatska

IBAN: HR68 2340009 3112521813
Poziv na broj: broj Vaše narudžbe

Dostava

Način dostave

Proizvode šaljemo na Vaš kućni prag na području cijele Republike Hrvatske kurirskom službom Overseas Express. Pošiljku šaljemo u roku od jednog do dva radna dana, sa vremenom dostave unutar jednog do dva radna dana od trenutka otpreme, ovisno o voznom redu dostavne službe. U iznimnim situacijama slanje može biti odgođeno za nekoliko dana, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem e-maila ili telefona. Uz Vašu narudžbu također ćemo Vam poslati i brojčani kod za praćenje Vaše pošiljke (Tracking) putem web aplikacije Overseas Express-a.

Cijena dostave

Standardni troškovi dostave iznose 6,60 EUR po paketu. Poštarina može biti besplatna i za neke posebne artikle u ponudi, što je i navedeno na stranici proizvoda.